:: 
Nyitólap » Ügyintézés » Bejelentések

Ügyintézési bejelentések

Természetes személyek részére

Tájékoztatom, hogy az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény 8. § (1) bekezdése és 10. §-a értelmében a Kistarcsai Polgármesteri Hivatal/Kistarcsa Város Önkormányzata részére szóló kérelmét/beadványát kizárólag személyesen, írásban, postai úton, vagy elektronikus módon terjesztheti elő. Tájékoztatom, hogy az e-mailen történő kapcsolatfelvétel nem minősül elektronikus úton történő kapcsolatfelvételnek. Elektronikus kapcsolatfelvételre azonosítás követően a saját Ügyfélkapujáról van lehetősége oly módon, hogy a https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap elérhetőségen keresztül elektronikus űrlapot nyújt be, vagy ügyfélkapuján keresztül ú.n. e-papírt juttat el a Hivatal/Önkormányzat Hivatali Kapujára.

A fentiekre tekintettel a nem megfelelően előterjesztett kérelmét vissza kellett utasítanunk.

Kérem, hogy kérelmét/beadványát a fentiek szerint vagy elektronikus módon, vagy személyesen, vagy postai úton, írásban juttassa el a Polgármesteri Hivatal/Önkormányzat részére, cím: 2143 Kistarcsa, Szabadság út 48.

Cégek részére

Tájékoztatom, hogy az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény 9. § (1) bekezdése értelmében a Kistarcsai Polgármesteri Hivatal/Kistarcsa Város Önkormányzata részére szóló kérelmét/beadványát kizárólag elektronikus módon terjesztheti elő. Tájékoztatom, hogy az e-mailen történő kapcsolatfelvétel nem minősül elektronikus úton történő kapcsolatfelvételnek. Elektronikus kapcsolatfelvételre azonosítás követően az adott szervezet Cégkapuján keresztül van lehetőség oly módon, hogy a https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap elérhetőségen keresztül a szervezet nevében elektronikus űrlap kerül benyújtásra, vagy a szervezet Cégkapuján keresztül ú.n. e-papír kerül eljuttatásra a Hivatal/Önkormányzat Hivatali Kapujára.

A fentiekre tekintettel a nem megfelelően előterjesztett kérelmét vissza kellett utasítanunk.

Kérem, hogy a szervezet kérelmét/beadványát a fentiek szerint elektronikus módon juttassa el a Polgármesteri Hivatal/Önkormányzat részére.

Egyéni vállalkozó részére

Tájékoztatom, hogy az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény 8. § (1) bekezdése és 9. § (1) bekezdése értelmében a Kistarcsai Polgármesteri Hivatal/Kistarcsa Város Önkormányzata részére szóló kérelmét/beadványát kizárólag elektronikus módon terjesztheti elő. Tájékoztatom, hogy az e-mailen történő kapcsolatfelvétel nem minősül elektronikus úton történő kapcsolatfelvételnek. Elektronikus kapcsolatfelvételre azonosítás követően a saját Ügyfélkapujáról van lehetősége oly módon, hogy a https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap elérhetőségen keresztül elektronikus űrlapot nyújt be, vagy ügyfélkapuján keresztül ú.n. e-papírt juttat el a Hivatal/Önkormányzat Hivatali Kapujára.

A fentiekre tekintettel a nem megfelelően előterjesztett kérelmét vissza kellett utasítanunk.

A fentiekre tekintettel kérem, hogy a kérelmét/beadványát a fentiek szerint elektronikus módon juttassa el a Polgármesteri Hivatal/Önkormányzat részére.

Tetejére
Az oldal működéséhez elengedhetlenül szükséges sütik engedélyezése
Statisztikai sütik használatának engedélyezése
Közösségi portál kapcsolat használatának engedélyezése