:: 
Nyitólap » Település » Hírek » Országos, közérdekű hírek

Vasútfejlesztés véleményezése

Tisztelt Lakosság!

Budapest az országos, transzeurópai és nemzetközi közlekedési folyosók kereszteződésében található, így Közép-Európa egyik legfontosabb gazdasági központja is.

A KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. több tervezővel együtt a Budapesti Vasúti Stratégia során megalapozott célokkal a XXI. század elvárásainak megfelelő fejlesztési dokumentumot kíván kidolgozni.

A stratégia elkészítésének első lépéseként a budapesti vasúti közlekedési, személyszállítási és árufuvarozási lehetőségekre vonatkozó meglátásokat, tapasztalatokat, a lehetőségek bővítését és a színvonal javítását célzó ötleteket kívánja összegyűjteni.

Ennek érdekében a jelenlegi és potenciális jövőbeli utazóközönség, a vasúti árufuvarozásban érdekeltek, a vasúti üzemet jól ismerők, illetve a közlekedési, várostervezési és környezetvédelmi szakemberek észrevételeit az alábbi témákban várják:

    Vasútállomás fejlesztés,
    Vonattal a Dunán át,
    Szervezet/Intézményfejlesztés,
    Szolgáltatás,
    Vasúthálózat fejlesztés,
    Vasúti járműfejlesztés,
    Szabályozásfejlesztés,
    Egyéb.

Javaslataikat, ötleteiket a projekt honlapján a http://bvs.hu/#varjuk-otleteit oldalon küldhetik el a részükre 30 napon keresztül, a honlapon feltüntetett időpontig.

Tetejére
Az oldal működéséhez elengedhetlenül szükséges sütik engedélyezése
Statisztikai sütik használatának engedélyezése
Közösségi portál kapcsolat használatának engedélyezése