:: 
Nyitólap

Változás a zöldhulladék-szállítás ütemezésében: a Zöld Híd BIGG Kft. honlapján hirdetik meg a menetrendet

Ahogy az az élet számos területén tapasztalható, a koronavírus miatt kialakult helyzet megnehezíti a hétköznapjainkat. A felelősségteljes és a megszokottnál is több odafigyelést igénylő munkavégzés a Zöld Híd munkatársai számára is többletfeladatokat jelent a szolgáltatás biztosításában. A hulladékgazdálkodás prioritási sorrendje a hulladéktípusok fertőzésfoka mentén így alakul: kommunális-, majd szelektív-, végezetül pedig zöldhulladék. A módosult gyűjtési naptárakban pontos információkat talál arra vonatkozóan, hogy melyiket mikor szállítják el: https://www.zoldhid.hu/kozszolgaltatas/hulladekgyujtesi-naptarak.

Ennek eredményeként a Társaság a tervezettől eltérően 2020. április 1-jétől kezdődően nem áll át a zöldhulladék házhoz menő zöldhulladék-gyűjtés nyári ütemezésére.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a munkatársak nem egy előre meghirdetett napon látogatnak el az adott településre, hanem ahogy a kapacitások koncentrálása ezt lehetővé teszi. A társaság igyekszik kéthetes rendszerességgel biztosítani ezt a szolgáltatást. 

Kérjük, hogy a pontos zöldhulladék szállítási menetrendhez látogasson el a honlapunkra: https://www.zoldhid.hu/hirek

2020. április 20-24. közötti szállítás menetrendje, amiből jól látható, hogy Kistarcsán április 21-én kedden viszik el a zöldhulladékothttps://www.zoldhid.hu/blog/zoldhulladek-tervezett-gyujtesi-rendje-2020-aprilis-20-es-24-kozott

 Itt pedig a Kistarcsára vonatkozó áprilisi menetrend található:

 

aprilis_hulladekszallitas.jpg

Tetejére
Az oldal működéséhez elengedhetlenül szükséges sütik engedélyezése
Statisztikai sütik használatának engedélyezése
Közösségi portál kapcsolat használatának engedélyezése