:: 
Nyitólap

Tájékoztató a háziorvosok munkájáról az oltási időszak alatt

Tisztelt Páciensek, Oltandók!

A kistarcsai háziorvosok folyamatosan keresik az oltásra regisztrált pacienseiket a regisztráció során megadott e-mail címen és telefonon is. Az orvosok kereshetik Önöket rejtett vagy ismeretlen számról, ezért fontos, hogy az ilyen hívásokat is fogadják, valamint rendszeresen ellenőrizzék az e-mail címükre érkezett leveleket!

Ugyankkor megkérnek mindenkit, hogy lázas állapotban, köhögéssel, torokfájással ne keressék fel háziorvosukat személyesen a rendelőben, mert nem egy kis nátháról van szó, hanem az esetek 99 %-ban koronovírussal történt megfertőzésről. Ebből következik, hogy ha az orvosa pédául felírja Önnek a Favipiravir elnevezésű Covid gyógyszert, azt ne személyesen váltsa ki a patikában, hanem kérje meg rokonát, ismerősét, hogy váltsa ki Ön helyett TAJ kártyája lemásolásával/lefényképezésével. Majd tetesse a gyógyszert az ajtaja kilincsére, és kérjen csengetést, hogy tudja: megérkezett a gyógyszere.

Természtesen oltásra se menjen lázasan, köhögve, torokfájással - egyrészt mert lázméréssel kezdődik a vakcináció, másrészt ne fertőzzön meg senkit!

Ha háziorvosánál szeretne oltásra vagy rendelésre jelentkezni, akkor kitartóan keresse orvosát, mert a telefonjaik folyamatosan használatba vannak, s nem azért mert nem akarják felvenni, hanem mert ennyien keresik őket.

Tetejére
Az oldal működéséhez elengedhetlenül szükséges sütik engedélyezése
Statisztikai sütik használatának engedélyezése
Közösségi portál kapcsolat használatának engedélyezése