:: 
Nyitólap

Tájékoztató a kistarcsai kommunális, házhoz menő csomagolási (szelektív) és zöldhulladék 2022. évi szállítási rendjéről

A Duna-Tisza közi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja a tisztelt lakosságot a kommunális, az újrahasznosítható csomagolási (szelektív), és a zöldhulladék 2022. évi gyűjtéséről.

zold.jpg

A kertgondozás során levágott füvet és egyéb lágyszárú növényeket, illetve a lehullott falevelet a DTkH Nonprofit Kft. által kibocsátott lebomló műanyag zsákban, illetve az ágnyesedéket max. 100 cm hosszú kötegekben összekötve (alkalmanként maximum 1 m3 mennyiségben), a zsák mellé helyezze ki az ingatlana elé, a közterületet nem szennyező módon. A zöldhulladék gyűjtéséhez díjmentesen biztosított 2 db/ alkalom, összesen éves szinten 34 db zsák átvételéről a későbbiekben adunk tájékoztatást.
Továbbá az alábbi értékesítési helyeken lehet beszerezni átadás-átvételi jegyzőkönyv aláírása ellenében az ingatlanhasználó, vagy meghatalmazottja, a közszolgáltatás számlafizetője nevére. A zsák átvételéhez személyes okmányok szükségesek, mivel a közszolgáltatás ellenértéke, 180 Ft/db), utólag a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő (NHKV) Zrt. által kerül kiszámlázásra.

szelektiv.jpg

Szállítási gyakoriságtól függetlenül, a megadott napon, az összegyűjtött csomagolási hulladék mennyiségi korlátozás nélkül kihelyezhető bármely átlátszó zsákban.

Kérjük, fokozott gondossággal járjanak el a hulladékok tömörítésével kapcsolatban, ezzel is csökkentve a tároláshoz szükséges hely, valamint a kihelyezésükhöz szükséges zsákok mennyiségét!

FONTOS! Az üveg (színes és színtelen öblös, üdítős, boros, pezsgős) gyűjtése kiöblítve, az üveg gyűjtőpont(ok)on történik!

Ügyfélszolgálat és zsák értékesítés:

Kistarcsa, Móra Ferenc u 48. - Gyöngy vegyeskereskedés

Kistarcsa, Komáromi út 5. - Turmix Maxalex Kft.

Kistarcsa, Szabadság út 36. - Csavarkirály Kft.

DTkH Nonprofit Kft. 2100, Gödöllő, Dózsa György út 69.

DTkH Nonprofit Kft. 2112, Veresegyház, Fő út 35.

Kérjük, fokozott figyelemmel tájékozódjanak a helyszínek és nyitva-tartások tekintetében, mert a járványügyi helyzettől függően eltérhetnek a feltüntetettektől!

Tetejére
Az oldal működéséhez elengedhetlenül szükséges sütik engedélyezése
Statisztikai sütik használatának engedélyezése
Közösségi portál kapcsolat használatának engedélyezése