:: 
Nyitólap » Település » Hírek » Önkormányzati hírek

Sajtóközlemény - helyreigazítás

Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kistarcsai Híradó 2024.05. számában szerkesztői hiba miatt tévesen jelent meg a tájékoztató cikk a XXVII. Kistarcsai Napok lebonyolításával kapcsolatban.
A rendezvény részletes programfüzetében a helyes tájékoztatás szerepel, mely a következő:

 

Tájékoztató a Kistarcsai Napok lebonyolításához

A tavalyi évhez hasonlóan - május 24-től május 26-ig - az Ifjúság téri rendezvény helyszínét idén is lezárják. A tér két oldalról közelíthető meg

1. főbejárat: Az Ifjúság tér alsó parkoló bejárata.
2. bejárat: Az Ifjúság tér felső parkoló bejárata.

A rendezvény kizárólag karszalaggal látogatható. Kistarcsai lakosok részére a karszalagot térítésmentesen biztosítjuk, amelyet a két bejáratnál a kistarcsai lakcímkártya és fényképes igazolvány bemutatása ellenében vehetnek át. Ezt követően a karszalag a XXVII. Kistarcsai Napok teljes időtartama alatt korlátlan belépést biztosít a rendezvény területére.

Kistarcsai lakcímkártya hiányában látogatóink a főbejárat mellett található pénztárban vásárolhatnak karszalagot, amely egy napra szól. A karszalag ára:

3-14 év közötti gyermekek és nyugdíjasok részére
(kérés esetén fényképes igazolvány bemutatása szükséges): 1000 Ft

14 éven felüli diákok, felnőttek részére: 2000 Ft

Az idén szintén elérhetőek lesznek az „újratölthető-poharak”, melyeket szombaton és vasárnap is korlátozott mennyiségben, különböző időpontokban - ajándékként - szétosztanak a látogatók között a rendezvény területén. Használják az egyedi újratölthető-poharakat, mellyel védjük környezetünket a műanyagszennyezés ellen!

Kistarcsa Város Önkormányzata

 

Tetejére
Az oldal működéséhez elengedhetlenül szükséges sütik engedélyezése
Statisztikai sütik használatának engedélyezése
Közösségi portál kapcsolat használatának engedélyezése