:: 
Nyitólap

Megújult a Pecsenyiczki Mihály Sportcentrum épülete

A Kistarcsai VMSK Kft. az elmúlt félévben kiemelt gondot fordított a Pecsenyiczki Mihály Sportcentrum épületének belső felújítására.

A sportház alapvetően teljes kihasználtságon működik, így elég nehéz olyan időszakot találni, amikor a karbantartási munkálatok zökkenőmentes elvégzése könnyen megoldható. A 2020. novemberétől kezdődő időszakban a vírushelyzet következtében az épület és a sportpálya használata meglehetősen korlátozott volt, így lehetőség adódott, hogy elvégezzük a 2021. évre tervezett felújítási munkálatok jelentős részét. Április közepére elkészült a földszint teljes tisztasági festése, a lépcsők és a folyosó, illetve a felső emeleten lévő nagyterem teljeskörű felújítása.

A beruházás költsége nem haladta meg a 400.000 Ft-ot, mely összeg a szakmunkát elvégző gondnokainknak köszönhetően kizárólag az anyagköltséget tartalmazza.

A Kistarcsai Városi Sport Club támogató segítségének és Kistarcsa Város Önkormányzatának köszönhetően nyáron tovább folytatjuk a sportpálya felújítását: az épület fűtésrendszerének teljes cseréjét, új lelátó kiépítését, a földszinti öltözőkben új öltözőszekrények beszerzését, a pályák karbantartását.

Reméljük, hogy a felújított sportház minden itt sportolónak és a vendégként érkező csapatoknak is a megelégedésére szolgál.

Kérjük, vigyázzanak rá!

Kistarcsai VMSK Kft.

pec1.jpg

pec2.jpg

pec3.jpg

pec4.jpg

Tetejére
Az oldal működéséhez elengedhetlenül szükséges sütik engedélyezése
Statisztikai sütik használatának engedélyezése
Közösségi portál kapcsolat használatának engedélyezése