:: 
Nyitólap » Település » Hírek » Önkormányzati hírek

Megújult a Kistarcsai Élmény Központ

A Kistarcsa, Szabadság út 52. alatt álló, korábban rendőrségi épületként funkcionáló helyszínt jelenleg a Villámtánc SE bérli és használja. Az utóbbi években az épület belső átalakítása és felújítása után a lapostető vízszigetelésének javítása és hőszigetelése is megtörtént, valamint az épületbe új nyílászárók és fűtő-hűtő klíma berendezések kerültek beépítésre. Ezen fejlesztéseket a Villámtánc SE finanszírozta és készíttette el.
Tavaly ősszel a LAVET Kft. az épület utólagos homlokzati hőszigetelésére az Önkormányzat részére felajánlott 10 millió Ft összeget. Ennek felhasználására az Önkormányzat elkészíttette a hőszigetelést, mely során az épület falai és és két oldali lábazatán 15 cm vastag hőszigetelő rendszert, színvakolatot kapott. Az épületen az attika bádog is megújult, a nyílászárókhoz alumínium ablakpárkányok lettek beépítve. Az ereszcsatornák és lefolyók megújultak. Az épület a K.É.K. HÁZ feliratot kapta, mely a Kistarcsai Élmény Központ elnevezést takarja.
Villámtánc SE és az Önkormányzat közös fejlesztése eredményeképpen az épület kívül - belül megújult formában várja a régi és új látogató közönségét!
 
A Központban többek között az alábbi szolgáltatások érhetőek el:
- táncoktatás - gyermekeknek és felnőtteknek
- jóga oktatás
- egyéb mozgás órák: pl. AVIVA torna, gyógytorna
- önvédelmi oktatás
valamint itt működik az ARANYSZABLYA katonai hagyományőrző csoport is.
Tetejére
Az oldal működéséhez elengedhetlenül szükséges sütik engedélyezése
Statisztikai sütik használatának engedélyezése
Közösségi portál kapcsolat használatának engedélyezése