:: 
Nyitólap » Település » Hírek » Régió hírei

Legyen az utolsó csekk!

Tudja, hogy átlagosan mennyi időt tölt sorban állással a csekkbefizetés során? Mi sem, de szerintünk is túlságosan időrabló tevékenység, nem is említve a közelmúlt járványügyi helyzetének hátrányait! - DPMV Zrt. nyereményjátéka

Tudja, hogy átlagosan mennyi időt tölt sorban állással a csekkbefizetés során? Mi sem, de szerintünk is túlságosan időrabló tevékenység, nem is említve a közelmúlt járványügyi helyzetének hátrányait!

Gondolta volna, hogy a DPMV Zrt. évente több mint 673.000 darab csekkel ellátott víz és csatornadíj számlát bocsát ki?

Belegondolt már abba, hogy Ön tőlünk évente 12 db számlát, azaz 24 db papírlapot és 12 db borítékot kap? Ezeket felhasználóink jelentős része – már csak megszokásból is – időszakosan tárolja, őrizgeti (sokszor éveken át).

Önnél is vannak ilyen „porfogó papírhalmok”?

Engedje meg, hogy segítsünk!

Akciónk keretében rengeteg hasznos időt és egy kis pénzt szeretnénk spórolni Önnek, miközben egy nyereményjátékban is részt vehet!

Amennyiben Ön lakossági felhasználónk, csak az alábbiakat kell megtennie:

  • Regisztráljon E-ügyfél oldalunkon (https://eugyfel.dpmv.hu) és kérjen E-számlát
  • Váltson át banki átutalásos díjbefizetési módra, vagy adjon bankjánál csoportos beszedésre felhatalmazást, vagy fizesse számláit kényelmesen az online felületünkön bankkártyával
  • A fenti módon teljesítse a soron következő számláit ezután legalább egy évig

Ezt követően:

  • nem kell több időt sorban állásra pazarolnia,
  • a nyitvatartási időn túl is rendezheti számláit,
  • megszűnik a papír alapú értesítés, ugyanakkor valamennyi számlája és befizetési igazolása visszakereshető, letölthető, visszamenőleg mindig egy évig.

Mind ezek után valamennyi, a fenti és a játékszabályzatban foglalt egyéb feltételeknek megfelelő felhasználónk részt vehet akciónkban, mely során:

  • Minden korábbi és új felhasználónk, aki a feltételeknek megfelel, részt vesz egy nyereménysorsoláson, ahol kisorsolunk:
    • 2 db 150.000,- Ft értékű Euronics vásárlási utalványt
    • 30 db 000,- Ft értékű Euronics vásárlási utalványt

Továbbá, minden a nyereményjáték időtartama alatt új E-számlát  (azaz, a papír alapú számlát és a csekkes fizetési módot elhagyó) és fizetést igénylő, és ezen fizetési módot legalább egy éven keresztül fenntartó felhasználónk egyszeri 2.000 Ft számlajóváírásban részesül az akciót követő, december havi számlájából;

A Nyereményjátékban való részvétel feltétele a Játékszabályzat tudomásulvétele és elfogadása az E-ügyfél oldalunkon. A sorsolások közjegyző jelenlétében történnek. A sorsolások eredményét a sorsolást követően a DPMV Zrt. internetes oldalán teszi közzé.

Az akció időtartama: 2022. március 22. – 2022. szeptember 30.

A sorsolás időpontja: 2022. október 12.

Részletek és feltételek honlapunkon: https://www.dpmv.hu

LEGYEN EZ AZ UTOLSÓ PAPÍR ALAPÚ SZÁMLÁJA!

DPMV Zrt.

Tetejére
Az oldal működéséhez elengedhetlenül szükséges sütik engedélyezése
Statisztikai sütik használatának engedélyezése
Közösségi portál kapcsolat használatának engedélyezése