:: 
Nyitólap

Kerékpáros kertváros - kérdőív

A szeptember 15-i, Kerékpáros kertváros – az agglomerációs kerékpáros közlekedés dimenziói című rendezvény kapcsán publikálásra kerültek az elhangzott előadások:

https://bfk.hu/hirek/konferencia-az-agglomeracios-kerekparos-kozlekedes-dimenzioirol/ 

A rendezvényen ismertetettek szerint a Kerékpáros Kertváros stratégiát az érintettek, azaz a budapesti agglomeráció lakosainak és az ingázók bevonásával tervezik. E munka során több alkalommal biztosítanak majd lehetőséget az észrevételek megtételére, vélemények, javaslatok megfogalmazására. 

Ennek első lépése egy térképes kérdőíves felmérés, amelyben elsősorban arra kíváncsiak, a vasút-és hévállomásokhoz, távolsági buszmegállókhoz vezető utakon hol és milyen problémákat érzékelnek a lakosok, hol van szükség jobb minőségű kerékpáros kapcsolatra.

A kérdőív ezen az oldalon érhető el: https://new.maptionnaire.com/q/8ta9r3ljx2ca?fbclid=IwAR3hbXsiupwFxfsFGjuwZe5bjAHI2J3Ub9ULk5H-pmkCLoOslb-kL4QtVKM 

A stratégia tervezését támogatja egy nagymintás, komplex kutatás is, ezt most indítottuk el, második lépésként.

A kutatás kérdőíves felméréssel kezdődik, amiben ezúttal az agglomerációból történő ingázásról és a kerékpározási szokásokról várjuk – október 10-ig - mindenki válaszát és visszajelzését.

A második kérdőívet itt érik el: https://survey.alchemer.com/s3/6539669/khs 

 

 

Budapest Fejlesztési Központ

 

Tetejére
Az oldal működéséhez elengedhetlenül szükséges sütik engedélyezése
Statisztikai sütik használatának engedélyezése
Közösségi portál kapcsolat használatának engedélyezése