:: 
Nyitólap

Év rendőre és polgárőre


Ebben az évben a koronavírus járvány miatt a megszokottnál kicsit később adták át a testületi ülésen a címben említett két díjat az érintettek előző évi tevékenységéért.

Az év rendőre:

A képviselő-testület a 2019. év rendőre elismerő címet Göbölös Ferenc rendőr főtörzsőrmester részére adományozta. (Kistarcsa Város Önkormányzata a Kistarcsai Rendőrőrs hivatásos állományába tartozó rendőrei részére a város közbiztonsága érdekében kifejtett példamutató rendőri munkájuk elismeréseként és megbecsüléseként a „Kistarcsa Város Év Rendőre” elismerő címet alapított 2013-ban. Az elismerő címre azok terjeszthetők fel, akik szakmai felkészültségükkel, hivatástudatukkal, bátorságukkal, kiemelkedő személyes teljesítményükkel hozzájárultak a város közbiztonságának javításához, és legalább három éve a Kistarcsai Rendőrőrsön teljesítenek szolgálatot.)

2020-08-26_16_02_08.jpg

Az év polgárőre:

A képviselő-testület a 2019. év polgárőre elismerő címet Navratil Istvánnak adományozta. (Kistarcsa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Kistarcsai Polgárőr Egyesületbe tartozó tagok részére a város közbiztonsága érdekében kifejtett, példamutató polgárőri munkájuk elismeréseként és megbecsüléseként „Kistarcsa Város Polgárőre” elismerő címet alapította. A díjazott felkészültségével, hivatástudatával, bátorságával, kiemelkedő személyes teljesítményével hozzájárult Kistarcsa Város közbiztonságának javításához.)

2020-08-26_16_03_24.jpg

Gratulálunk!

Tetejére
Az oldal működéséhez elengedhetlenül szükséges sütik engedélyezése
Statisztikai sütik használatának engedélyezése
Közösségi portál kapcsolat használatának engedélyezése