:: 
Nyitólap

Felavatták a felújított Eperjes úti sportpályát

2021. október 27-én felavatták a felújított Eperjes úti sportpályát. Az ünnepségen beszédet mondott Juhász István polgármester, Dr. Laczay Péter, a LAVET Gyógyszeripari Kft. ügyvezetője és Uvacsek Csaba, önkormányzati képviselő is.

A beszédeket követően ünnepélyes szalagátvágással adták át a sportpályát a fiataloknak, akik lelkesen vették használatba azt, pár perc erejéig Juhász István, Dr. Laczay Péter és Uvacsek Csaba is beálltak a kapuba kivédeni az érkező rúgásokat.

A Lavet Gyógyszeripari Kft. közérdekű felajánlás keretében a közel 22 millió forint értékű felújítás 50 %-át vállalta. A fennmaradó részt Kistarcsa Város Önkormányzata finanszírozta.

A felújítás során, melynek kivitelezője a kistarcsai MiraBer Bt. volt, 2 rétegben – sporttevékenységre alkalmas, apró szemcseméretű - aszfalt került leterítésre. A pálya új táblás kerítést is kapott, felette labdafogó hálóval, illetve felfestéssel. A felújítás során kosárlabda palánkot és kézilabda kaput is felszereltek. A kényelem és tisztaság érdekében pedig padok és hulladékgyűjtő is kikerült.

ff.jpg    ffff.jpg    dd.jpg     img_20211027_111753.jpg   plg067.jpg

Tetejére
Az oldal működéséhez elengedhetlenül szükséges sütik engedélyezése
Statisztikai sütik használatának engedélyezése
Közösségi portál kapcsolat használatának engedélyezése