:: 
Nyitólap

Elkészült a bölcsőde honlapja - fontos információk a beiratkozásról

Ennek apropóján fontos információkat is meg tudunk Önökkel osztani a beiratkozásról, a 2021. januári indulásról. Ezért azonnal megosztjuk Önökkel Szénás Béláné Tünde asszonynak, a bölcsőde vezetőjének beköszöntő információs levelét is.

Kedves Szülők!

Tisztelt Érdeklődők!

 

Nagy örömünkre szolgál, hogy hamarosan, 2021. január elején elindulhat a Kistarcsai Tipegő Bölcsőde működése!

Kollégáimmal azon munkálkodunk, hogy az új létesítmény a korszerű felszereltség mellett, meleg, hívogató és a kisgyermekek igényeit minden szempontból kielégítő napközbeni ellátást nyújtó intézmény legyen! Az esztétikus, biztonságos környezet kialakítása jelenleg folyamatban van, hogy a nyitás időpontjára minden feltétel az érkező gyermekek rendelkezésre álljon. A tágas, világos, barátságos csoportszobák, a gyermekek igényeinek megfelelően kialakított és felszerelt fürdőszobák, öltözőhelyiségek mind-mind a kis „lakók” kényelmét szolgálják majd. A helyben megvalósított főzőkonyha, a legkorszerűbb konyhatechnológiával felszerelve, ízletes ételeket biztosít majd a kisgyermeknek.

Bölcsődénkben barátságos, mosolygós, nagy szakami múlttal rendelkező, tapasztalt kollégák várják majd az Önök gyermekeit, segítik a kicsik beilleszkedését és a későbbiekben mindennapjaikat. Tevékenységük során igyekezni fognak, hogy Önök Kedves Szülők, mindig nyugalommal hagyhassák itt csemetéiket és végezhessék napi munkájukat. Kérem, hogy legyenek feléjük bizalommal és együttműködésükkel támogassák őket, hiszen mindannyiunk közös célja az, hogy a ránk bízott gyermekek biztonságban, szeretetteljes légkörben, vidáman tölthessék el napjaikat.    

A gyermekek fogadása várhatóan 2021.01.04-től lesz lehetséges. A kialakult járványügyi helyzet miatt, azonban sajnos az eddigi hagyományoktól kissé eltérően tudjuk majd elkezdeni működésünket.

Ennek részeként a jelentkezés sem személyesen, hanem elektronikus formában történhet.

A https://kistarcsaitipego.hu/ oldalon megtalálható a letölthető jelentkezési lap. 

Kérem, hogy ezt letöltve, figyelmesen elolvasva töltsék ki és mindkét szülő által aláírva, beszkennelve vagy jól láthatóan lefotózva küldjék vissza a bolcsode@kistarcsa.hu email címre.

A beérkező jelentkezési lapok feldolgozása folyamatosan, de legkésőbb 2020.november 30-ig meg fog történni. Ennek eredményéről a beküldő email címére „Felvételi értesítés” formájában, fognak visszajelzést kapni, illetve a további teendőkről is itt küldünk tájékoztatást.  

A felvételhez szükséges a Kistarcsai lakóhely igazolása, Szülők munkavállalásának igazolása, illetve, ha van valamilyen kedvezményre jogosító igazulásuk ennek bemutatása a későbbiekben.

Kérdéseik, észrevételeik megtételére a fenti email címen, továbbá a 06 70/503 4090 telefonszámon van lehetőség.

Várjuk érdeklődésüket és jelentkezésüket!

 

Üdvözlettel:

 

Szénás Béláné Tünde

bölcsődevezető

Tetejére
Az oldal működéséhez elengedhetlenül szükséges sütik engedélyezése
Statisztikai sütik használatának engedélyezése
Közösségi portál kapcsolat használatának engedélyezése