:: 
Nyitólap » Település » Hírek » Régió hírei

Elfogták a férfit, aki a gyanú szerint kirabolt egy idős asszonyt Kistarcsán!

A kistarcsai rendőrök elfogták azt a 22 éves férfit, aki a gyanú szerint egy idős asszonyt rabolt ki a településen.

Vásárlásból tartott hazafelé egy 73 éves kistarcsai asszony 2021. december 14-én délben, amikor váratlanul egy számára ismeretlen férfi fellökte. Miközben a nehézkesen mozgó asszony járássegítő keretére roskadt, addig kosarából támadója kivette a táskáját, a benne lévő 12 ezer forinttal, bankkártyával, okmányokkal, szemüveggel, és mobiltelefonnal együtt elmenekült a helyszínről. Az asszony maradék erejét összeszedte és rendőri segítséget kért.

A kistarcsai zsaruk forró nyomon indultak a tettes nyomába, minden rendelkezésükre álló lehetőséggel gyarapították információikat. Pár óra elegendőnek bizonyult a támadó kézrekerítéséhez, a 22 éves kerepesi M. Krisztofert délután bilincselve előállították.

A férfi a kihallgatásán a terhére rótt bűncselekményt beismerte, a gyanúsítás ellen panasszal nem élt. Azt mondogatta, „napokon át nem bírtam enni, inni, ez vezetett ehhez a bűncselekményhez”. Elmondta a rendőröknek, hogy a táska tartalmát egy közeli mellékhelyiségbe dobta, csak a pénzt és a mobiltelefont tartotta meg. A rendőrök a rabolt táskát minden további értékkel együtt megtalálták, azt az áldozatnak visszaadták.

Az őrizetbe vett 22 éves M. Krisztofer ellen rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság, kezdeményezték a letartóztatását.

https://www.youtube.com/watch?v=mzR7XkVXYL0&feature=emb_title

Forrás: police.hu

Tetejére
Az oldal működéséhez elengedhetlenül szükséges sütik engedélyezése
Statisztikai sütik használatának engedélyezése
Közösségi portál kapcsolat használatának engedélyezése