:: 
Nyitólap

dr. László Lívia, dr. Pintér Brigitta és dr. Kribusz Edgár közleménye az eheti oltási lehetőségről a saját rendelőjükben

dr. László Lívia közleménye:

Tájékoztatom a koronavírus elleni oltásra regisztrált betegeimet, hogy lehetőség van Sinopharm vakcina beadására ezen a héten a keddi, szerdai, csütörtöki és pénteki napokon (a hétfői időpontok már beteltek!), a saját orvosi rendelőben.

mediliv38@gmail.com e-mail címre várom a jelentkezéseket. Írják meg nekem a nevüket, születési dátumukat, TAJ számukat és telefonszámukat. Az időpontról én fogom tájékoztatni a résztvevőket.

Várom érdeklődésüket:

dr. László Lívia háziorvos

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

dr. Pintér Brigitta közleménye

Tájékoztatom a koronavírus elleni oltásra regisztrált betegeimet, hogy lehetőség van április 26.-tól a háziorvosi rendelőmben 100 db Sinopharm oltás beadására. Az időpontról én fogom tájékoztatni a jelentkezőket.

Kérem jelentkezésüket a drpinter.rendelo@gmail.com címre küldjék el, írják meg nekem a nevüket, születési dátumukat, TAJ számukat és telefonszámukat.

Rendelési időben telefonon is várjuk az érdeklődők jelentkezését (28/501-031).


Várom érdeklődésüket!

dr. Pintér Brigitta háziorvos

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

dr. Kribusz Edgár közleménye:

Tájékoztatom a koronavírus elleni oltásra regisztrált betegeimet, hogy lehetőség van Sinopharm vakcina beadására ezen a héten a szerdai, csütörtöki és pénteki napokon, a saját orvosi rendelőben.

kribuszoltas@gmail.com e-mail címre várom a jelentkezéseket. Írják meg nekem a nevüket, születési dátumukat, TAJ számukat és telefonszámukat. Azt is megírhatják, hogy inkább szerdán, csütörtökön vagy pénteken érnek rá az oltásra, amit figyelembe fogok venni. Az időpontról én fogom tájékoztatni a résztvevőket.

Várom érdeklődésüket:

dr. Kribusz Edgár háziorvos

 

 

Tetejére
Az oldal működéséhez elengedhetlenül szükséges sütik engedélyezése
Statisztikai sütik használatának engedélyezése
Közösségi portál kapcsolat használatának engedélyezése