:: 
Nyitólap » Település » Hírek » Önkormányzati hírek

Beszámoló a 2022. évi Közmeghallgatásról

A Kistarcsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2022. november 10-én este 6 órakor kezdődő Közmeghallgatása sikerrel lezajlott. 

Juhász István polgármester prezentációjában részletesen beszámolt az elmúlt egy évben megvalósult beruházásokról, útfelújításokról, lakossági és önkormányzati összefogásban megvalósult fejlesztésekről és a kisebb beruházásokról is. Vázolta a folyamatban lévő nagyobb volumenű projekteket és részletesen ismertette a benyújtott pályázatok lehetőségeit is, melyeket reméljük, hogy elnyerünk és meg is tudunk valósítani. Összefoglalta továbbá az önkormányzat két gazdasági társaságának működését, munkáját is.

Részletesen esett szó a várost érintő energetikai veszélyhelyzeti intézkedésekről, az ok-okozati összefüggésekről, fontosabb, városi fenntartású intézményeket is érintő változásokról. A polgármester beszámolójában kitért az elmúlt egy év során a város biztonságának növelése érdekében tett intézkedésekre és a jelenlegi problémák megoldására irányuló törekvésekre is. Az összefoglalásból nem maradhattak ki az év során sikerrel lezajlott hagyományos rendezvények sem, valamint az év díjazottai is bemutatásra kerültek. 

A közel egy órás beszámolót követően a jelenlévők szóban is feltehették kérdéseiket, melyre a polgármester azonnal válaszolt is. 

A Közmeghallgatáson bemutatott prezentációt a csatolmányból tudják letölteni.

A Közmeghallgatáson jelen lévő Régió Plusz TV és Szilas TV felvételeit itt megtekinthetőek:

Régió Plusz TV:

https://www.youtube.com/watch?v=Qyg8mFLt4XQ

Szilas TV 

hamarosan...

Tetejére
Az oldal működéséhez elengedhetlenül szükséges sütik engedélyezése
Statisztikai sütik használatának engedélyezése
Közösségi portál kapcsolat használatának engedélyezése