Partnerségi egyeztetés Raktártelep a 6189 és 0240/6 hrsz., Deák F. utca 1236 hrsz. kapcsán

Tisztelt Lakosság, Tisztelt Partnerek!

Kistarcsa Város Önkormányzat Képviselő-testülete tulajdonosi kérésre döntött a hatályos településrendezési eszközök módosításáról két részterület vonatkozásában.

A Raktártelepen a 6189 és 0240/6 hrsz-ú ingatlanok esetén a gazdasági, kereskedelmi, szolgáltató építési övezet beépítési paraméterei kerülnek megváltoztatásra, az egyéb övezeti előírások változatlanul hagyása mellett. A Deák Ferenc utcában a 1236 hrsz-ú ingatlan övezeti besorolása változik meg kertvárosias építési övezetből gazdasági, kereskedelmi, szolgáltató építési övezetté.

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet értelmében a településrendezési eszközök módosítását megelőzően a tervezetet társadalmi egyeztetésre kell bocsátani.

Az elkészült munkaanyag partnerségi egyeztetése a veszélyhelyzettel összefüggő átmeneti szabályozásról szóló 2021. évi XCIX. tv. 16. és 157. §-a értelmében kizárólag elektronikus úton történik.

A lakossági tájékoztató fórum 2022. március 9. napján 15:00 órakor kerül megrendezésre a Polgármesteri Hivatal földszinti házasságkötő termében.

A vírushelyzetre való tekintettel a lakossági tájékoztató fórumon való részvételt is előzetes regisztrációhoz kötjük, részvételi szándékukat 2022. március 7. 16:00 óráig jelezhetik a foepitesz@kistarcsa.hu email címen.

A módosítással kapcsolatos észrevételeiket kizárólag elektronikusan küldhetik meg 2022. március 11. 12:00 óráig a foepitesz@kistarcsa.hu email címre.

 

 

 

 

                                                                                   Juhász István

                                                                                                               polgármester

Tetejére
Az oldal működéséhez elengedhetlenül szükséges sütik engedélyezése
Statisztikai sütik használatának engedélyezése
Közösségi portál kapcsolat használatának engedélyezése