:: 
Nyitólap » Település » Fejlesztés » Pályázatok

Kistarcsai Tipegő Bölcsőde bővítése

Kedvezményezett neve:

Kistarcsa Város Önkormányzata

Projekt azonosítószáma:

VEKOP-6.1.1-21-2021-00020

Projekt címe:

Kistarcsai Tipegő Bölcsőde bővítése

Támogatás összege:

295 647 036 Ft

Támogatás mértéke:

100%

 

Projekt bemutatása:

Kistarcsa, Eperjesi út 1/A címen létesült Kistarcsai Tipegő Bölcsőde II. üteme kerül megépítésre, melynek keretében az intézmény újabb egy nevelési egységgel és hozzá tartozó játszóudvarral bővül.

A projekt keretén belül egy nevelési egységben 2 csoportszoba, hozzá tartozó terasszal, gyermeköltöző, gyermek mosdó, játék tároló, valamint kerti wc, kerti játéktároló, valamint egy fedett terasz kerül kialakításra. Az épület 193,23 m2 hasznos alapterületű egységgel 5,25 m2 fedett terasszal, és 64,62 m2 terasszal bővül.

Ehhez kapcsolódóan 470 m2 területen játszóudvar és parkolók építése valósul meg.

Az épület korszerű építőanyag felhasználásával épül, melynek hatására alacsony energia igényű („CC” energetikai besorolású) intézmény jön létre.

A bővítés eredményeként 28 új férőhely létesül, így a Kistarcsai Tipegő Bölcsőde összesen 76 fő 0-3 éves korú gyermek bölcsődei ellátását tudja majd biztosítani, továbbá a fejlesztés hatására 5 új munkahely jön létre.

Az intézmény bővítésének eredményként az ellátással és szolgáltatással érintett terület lefedettsége nő és átlagosan csökken a távolság a lakóhely és az igénybe vett ellátást nyújtó intézmény, szolgáltató között.

Tetejére
Az oldal működéséhez elengedhetlenül szükséges sütik engedélyezése
Statisztikai sütik használatának engedélyezése
Közösségi portál kapcsolat használatának engedélyezése